Alle priser er oplyst incl. moms i DKK.

Her kan du betale med

  • Dankort
  • Visa/Dankort
  • MasterCard
  • andre korttyper

Der tages ikke gebyr ved betaling. Betalingen bliver ikke trukket, før varen bliver afsendt.

Smykker bliver normalt leveret inden for 1-3 dage. I tilfælde hvor enkelte dele ikke er på lager, kan der gå op til 14 dage før afsendelse. I ganske få tilfælde kan varen være i restordre, og der kan så gå op til fem uger, før levering er mulig. 

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler her. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Varen kan sendes til nærmere aftalt adresse. 

Der ydes 14 dages fuld returret med fuld tilbagebetaling, fra den dag du modtager smykkerne. Smykkerne skal returneres i original emballage og i ubrugt stand. Ved returnering bedes navn, adresse og faktura/ordre nummer opgivet. 

Risikoen for smykker købt hos StineDavid overgår til dig som forbruger, når smykkerne modtages.

Ved eventuelle fejl eller mangler skal du hurtigst muligt rette henvendelse til StineDavid.dk, så fejlen kan blive rettet.

Hvis du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres ved en overførsel til din bank konto, når vi har fået varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Emballagen kan nemlig i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes.

Reklamationsret

Når du handler på stinedavid.dk, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse.

Når du returnerer varen, bedes du angive en beskrivelse af fejlen

Returvarer sendes til:

StineDavid.dk v. Ganesha
Ryesgade 32
8000 Århus C.

Der tages forbehold for fejl, mangler og evt. ændringer i oplysningerne på hjemmesiden, i brochure og øvrigt salgsmateriale. Der tages også forbehold for ukorrekt billedmateriale, da sten og metal kan variere. Eventuelle fejl og mangler kan ikke gøres gældende over for StineDavid.dk, men der er naturligvis altid 14 dages returret, hvis du ikke er tilfreds med produktet.