Bag navnet StineDavid står Stine Maren Knudsen og Gideon David. De to danner par både privat og i forretninger. Stinedavid.dk designer og sælger smykker til alle kvinder, og vi har fokus på detaljerne og godt håndværk. Vi håber, at du bliver inspireret og finder lige præcist det smykke, der fremhæver din skønhed. 

Stine Maren Knudsen har i gennem de sidste 12 år formet, tegnet og designet smykker til kvinder i alle aldre. Når du har et smykke på fra stinedavid.dk, er der kræset for håndværket og detaljerne. Flere af kollektionerne er lavet i hånden, og mange er unika. Produktionen foregår hovedsagligt i Indien, hvor parret også omhyggeligt udvælger ædelstenene og metallerne til kollektionen. 


Hos StineDavid er kvaliteten høj og priserne overkommelige. Det kan lade sig gøre, fordi vi selv producerer vores smykker og ikke har nogle mellemled. Derfor sælger vi smykkerne direkte til dig til en god pris. Vi ønsker og arbejder for, at kunderne altid er tilfredse med deres køb, og varerne byttes med et smil.


 

Gideon David begyndte som smykkegrossist. Fra sine utallige rejser til østen fik han i 1989 inspiration til at åbne smykke forretningen Ganesha i Aarhus. Den stigende interesse og succes gjorde det muligt, at  butikken i dag ligger i Ryesgade på strøget i Aarhus. I 2014 etablerede parret sammen stinedavid.dk